Project

General

Profile

Phone problem

Added by Matteo Candeloro about 1 month ago

Hello everyone, I ask you for help with a problem that I cannot solve. When an agent logs in, he selects the campaign and his phone registers correctly, but the phone on the right does not appear. When the agent logs in again with his phone, then this appears. In this case, however, the agent hears his own voice, as if there were 2 open conferences on the same phone. I also have another problem with the advanced campaign settings. I select the country, save the settings, but "united states" is always selected. Thank you in advance for your help, Matteo


Replies (5)

RE: Phone problem - Added by Wittie Manansala 18 days ago

Hi

Try to update to latest version https://goautodial.org/projects/goautodialce/wiki/HOWTO_Update_latest_version_via_Github

Let us know if you still encountering same issue.

Thanks

RE: Phone problem - Added by Matteo Candeloro 13 days ago

Thanks a lot! I solved it with "git pull" and DB update.
Now, all numbers entered with the wrong country code have been stored in list 998. Is there a way to clear the list of all manually dialed numbers? Thanks

RE: Phone problem - Added by Jackie Alfonso 10 days ago

Hi Matteo,

Login to Mysql and from Asterisk database run delete from vicidial_list where list_id = '998';

thank you!

RE: Phone problem - Added by Matteo Candeloro 9 days ago

Thanks a lot! Now I have a DNS with public ip for example test.example.it. I uploaded my certificate to the local server 192.168.1.216 and I modified the httpd.conf file to use port 8443. From the outside, when I access the link https://test.example.it:8443 I regularly access the home page and log in as administrator. If I log in as an agent, on the right, the "login phone" button does not appear. If I open the Chrome debug console I get several 404 errors. What do you think is the problem?

    (1-5/5)
    Go to top