Project

General

Profile

goautodial error screen stuck at "logging in to your phone please wait..."

Added by rime lam 11 months ago

please i hope someone has a solution, im using GOautodial v4, i followed the guide to install it from scratch on CentOS7 (https://goautodial.org/projects/goautodialce/wiki/Version_4_How_To_Install_Goautodial_From_Scratch_using_CentOS_7X) and the updated version on github (https://goautodial.org/projects/goautodialce/wiki/HOWTO_Update_latest_version_via_Github), but still the problem is not solved. please provide with more solutions thank you.

link 1: https://goautodial.org/boards/3/topics/18629

link 2: https://goautodial.org/boards/3/topics/20194

link 3: https://itgala.xyz/goautodial-logging-in-to-your-phone-please-wait/


Replies (3)

RE: goautodial error screen stuck at "logging in to your phone please wait..." - Added by Wittie Manansala 10 months ago

Hi,

Try to compare your settings using this link https://goautodial.org/projects/goautodialce/wiki/Goautodial_Getting_Started_Guidev4 > Administration Gui Settings and Configuration Files to check :

Fyi 192.168.22.9 should be your Private or Public IP

If you still encountering same issue please provide the following:

1. Screenshot of Administration > Settings
2. Screenshot of Administration > GOWebRTC Dialer Settings
3. nano /var/www/html/php/Config.php
4. nano /var/www/html/php/goCRMAPISettings.php
5. nano /etc/kamailio/kamailio.cfg
6. nano /etc/rtpengine/rtpengine.conf
7. Screenshot of systemctl status kamailio
8. Screenshot of systemctl status rtpengine

Thanks

RE: goautodial error screen stuck at "logging in to your phone please wait..." - Added by Md. Faysal about 2 months ago

Hello!
I installed Goautodial in my VMW machine. But when I try to login dialer in agent plane I face the problem that "logging in to your phone please wait..."
Here is my all setting.

RE: goautodial error screen stuck at "logging in to your phone please wait..." - Added by Wittie Manansala about 2 months ago

I think Kamailio is not running. It's possible that you're missing some settings in kamailio.cfg. Can you share your settings similar to the one below?

    (1-3/3)
    Go to top