Project

General

Profile

Barge, Listen, Whisper doesn't work...

Added by Leopoldo Martinez 9 months ago

I am having a small but big problem with a GAD V4 server, just installed, I installed it today so it is 100% updated. the monitoring functions (whisper, barge, listen) are completely disabled. no matter how hard I try, I can't hear the agents on the call. And asterisk is constantly crashing. Does anyone know what is happening with the repo or something with the current version?


Replies (7)

RE: Barge, Listen, Whisper doesn't work... - Added by Wittie Manansala 9 months ago

Hi,

Please provide us your asterisk CLI logs when you used whisper, barge and listen.

Thanks

RE: Barge, Listen, Whisper doesn't work... - Added by Leopoldo Martinez 9 months ago

Wittie Manansala wrote in RE: Barge, Listen, Whisper doesn't work...:

Hi,

Please provide us your asterisk CLI logs when you used whisper, barge and listen.

Thanks

the problem is when i update the last version, i don't know what's going on, but the most resent version on git hub, is not working, it can let you downloand anything, listen, barge and whisper are diasbled. Plz chek it, i had to instal the previous version on git hub (feb 24, commit ee18ea557eaee4fbf896edbffc57989d7bfed077) with it is working fine. Please chek out the latest version becouse all of you say "Try to update your server with latest using this link https://goautodial.org/projects/goautodialce/wiki/HOWTO_Update_latest_version_via_Github" and that's the real problem, the latest version have malfunction.

RE: Barge, Listen, Whisper doesn't work... - Added by Wittie Manansala 9 months ago

Hi,

We have tried on our test server and we dont encountered any issue/s.

Screenhots:

Your asterisk CLI should be similar to this when using whisper, listen and barge.

Please provide us the following for us to check.

1. Steps to replicate the issue.
2. Screenshot of your users settings
3. Screenshot of your user group settings (if your using different user group).
4. Listen, barge and whisper screenshots. (just like a provided)

Thank you

RE: Barge, Listen, Whisper doesn't work... - Added by Leopoldo Martinez 9 months ago

Wittie Manansala wrote in RE: Barge, Listen, Whisper doesn't work...:

Hi,

We have tried on our test server and we dont encountered any issue/s.

Screenhots:

Your asterisk CLI should be similar to this when using whisper, listen and barge.

Please provide us the following for us to check.

1. Steps to replicate the issue.
2. Screenshot of your users settings
3. Screenshot of your user group settings (if your using different user group).
4. Listen, barge and whisper screenshots. (just like a provided)

Thank you

I'm sure that version could be working, because is not the same that i'm telling you. I post it 11 days ago, and the most resent version (what you are using and showin there) is 2 day ago update on github, the version with too many bugs is this one commit eaaab8e03066ac89db1d736065f109cfeb541ef0 from 11 March (goautodial/goAPIv2) and commit 32852dd661d48a18d8271bc48b09621114b7515f from 12 March (goautodial/v4.o)

I hope this version works fine.

RE: Barge, Listen, Whisper doesn't work... - Added by emilio gorky 8 months ago

I have the exact same problem (among others I am posting on another threads). I have the last commits:
- goautodial/v4.0 number 6b84cd4e17fc998b5815c57a96390fef4ebc455e (march 30th 2021)
- and goautodial/goAPIv2 number 7747b8c69e344d32ab1540ad43e0009ad6a69348 (march 29th 2021)
The listen,barge and whisper functions are not working. When the user is in a call

any attempt to listen gives nothing, in fact, the timer doesn't even run


In the browser console there is an error about a registration, I don't know if it's relevant to this malfunction

On the asterisk console there is not message.

The call on the agent's side, nevertheless, is active and without a problem. By the way, Kamailio don't show any alert.

RE: Barge, Listen, Whisper doesn't work... - Added by Zahir Galant about 2 months ago

Anyone ever figured out what this issue is/was ?
I'm having the same problem, cannot barge,whisper or listen.
Timer stays on zero and also getting same "authentication" error in the browser.

RE: Barge, Listen, Whisper doesn't work... - Added by Wittie Manansala 24 days ago

Hi,

Make sure your server running latest version and try the following:

1. Create a new agent
2. Login as agent and make sure you've heard the voice prompt
3. If you heard the voice prompt. Edit your newly created agent set user level to 9 and set user group to admin.
4. Try to listen and barge.

If the issue still exist please provide us asterisk CLI screenshot/s and steps you've done.

THanks

    (1-7/7)
    Go to top