Project

General

Profile

Last update have some bug! ?? !!

Added by Sandro Vespucci 6 months ago

good morning, after the last two updates released (10 days) I am having some problems during the connection of the agents, when they log in the dialer they are ready but the keypad does not appear.
by pressing the login button again they log in but the screen looks corrupt and several bugs do not allow you to see contacts or callbacks. I'd like to know if I'm the only one with this problem. thank you.


Replies (11)

RE: Last update have some bug! ?? !! - Added by Wittie Manansala 6 months ago

Hi,

Please provide the following:

1. Screenshot of you agent UI
2. service kamailio status

Any changes after following the steps posted here https://goautodial.org/projects/goautodialce/wiki/Goautodial_Getting_Started_Guidev4

Thanks

RE: Last update have some bug! ?? !! - Added by Demian Lizandro Biscocho 5 months ago

Update your GOautodial web files

cd /var/www/html
git pull

cd /var/www/html/goAPIv2
git pull

Update your GOautodial DB:

mysql -uroot -p goautodialdb
MariaDB [goautodialdb]> ALTER TABLE go_campaigns ADD COLUMN manual_dial_min_digits INT(11) DEFAULT '6';

RE: Last update have some bug! ?? !! - Added by Sandro Vespucci 5 months ago

perfect, now it works!

Many tnx

RE: Last update have some bug! ?? !! - Added by Sandro Vespucci 5 months ago

Good morning guys, I inform you that the list of contacts and callbacks does not work.

RE: Last update have some bug! ?? !! - Added by Levy Ryan Nolasco 5 months ago

Hi,

Did you tag your callback as "My Callback Only"?

RE: Last update have some bug! ?? !! - Added by Sandro Vespucci 5 months ago

Levy Ryan Nolasco wrote:

Hi,

Did you tag your callback as "My Callback Only"?

yes,

and the campaign contains numerous contacts

RE: Last update have some bug! ?? !! - Added by Sandro Vespucci 5 months ago

the problem is at line 851 in the agent.php file

RE: Last update have some bug! ?? !! - Added by Demian Lizandro Biscocho 5 months ago

Append the following to /var/www/html/php/CRMDefaults.php:

define ('ECCS_BLIND_MODE', "n");

We're updating the code base as we speak so this will be database driven soon. This is an accessibility feature that one of clients has sponsored.

RE: Last update have some bug! ?? !! - Added by Wittie Manansala 5 months ago

Hi,

We're able to replicate the issue in callback and contact lists.

Please monitor below link for the said issue:

https://goautodial.org/issues/7389

Thanks

    (1-11/11)
    Go to top