Project

General

Profile

Bug #572

Agent UI - missing and mis-aligned buttons

Added by Demian Lizandro Biscocho over 6 years ago. Updated about 6 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
Jerico James Milo
Category:
Bugs
Target version:
Start date:
03/27/2013
Due date:
03/28/2013
% Done:

100%

Estimated time:

Description

Chris,

Please see screenshots below. Some of the buttons are missing when doing manual dial. This is the default behavior of Vicidial. However, we need to modify this so our agent interface remains consistent. Please also fix the alignment of the buttons.

Complete buttons:

Missing buttons:

Selection_052.jpg (50.8 KB) Selection_052.jpg Demian Lizandro Biscocho, 03/27/2013 03:46 PM
Selection_051.jpg (57.1 KB) Selection_051.jpg Demian Lizandro Biscocho, 03/27/2013 03:46 PM

History

#1 Updated by Chris Lomuntad over 6 years ago

  • Status changed from New to In Progress

Already fixed the alignment... whats left is the missing buttons when doing manual calls, etc.

Cheers,
Chris

#2 Updated by Chris Lomuntad over 6 years ago

  • Status changed from In Progress to Feedback

#3 Updated by Levy Ryan Nolasco about 6 years ago

  • Status changed from Feedback to Closed
  • Assignee changed from Chris Lomuntad to Jerico James Milo
  • % Done changed from 0 to 100

Hi Sir James,

Thanks for the update. I made some test and all the buttons seems aligned and in-place. Please see the screenshot for your reference.


Regards,
Ryan

Also available in: Atom PDF

Go to top