Project

General

Profile

Feature #4287

Zoiper phone won't ring

Added by Kipp Yoak over 1 year ago. Updated 3 months ago.

Status:
Rejected
Priority:
High
Assignee:
-
Category:
Features
Target version:
Start date:
03/06/2017
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:

Description

I have a go autodial. It was working but now when I log in my zoiper phone will not ring and connect. I checked the zoiper phone its registered. I cleared the account in it and added it back in. It registered again. But still when I log in it will not ring. Any ideas why? It

History

#1 Updated by Alan Dalmo over 1 year ago

Kipp Yoak wrote:

I have a go autodial. It was working but now when I log in my zoiper phone will not ring and connect. I checked the zoiper phone its registered. I cleared the account in it and added it back in. It registered again. But still when I log in it will not ring. Any ideas why? It

This seems to me a codec problem. Check the codecs supported by zoiper.

#2 Updated by Alan Dalmo over 1 year ago

Kipp Yoak wrote:

I have a go autodial. It was working but now when I log in my zoiper phone will not ring and connect. I checked the zoiper phone its registered. I cleared the account in it and added it back in. It registered again. But still when I log in it will not ring. Any ideas why? It

Check the codecs.

#3 Updated by Alan Dalmo over 1 year ago

Kipp Yoak wrote:

I have a go autodial. It was working but now when I log in my zoiper phone will not ring and connect. I checked the zoiper phone its registered. I cleared the account in it and added it back in. It registered again. But still when I log in it will not ring. Any ideas why? It

Check the codecs.

#4 Updated by Wittie Manansala 3 months ago

  • Status changed from New to Rejected

Please use the forums. This issue tracker is for GOautodial development purposes only.

Also available in: Atom PDF

Go to top