Project

General

Profile

Unable to login using default credentials on V4

Added by abey kp 6 months ago

Hi,

I did a fresh install on V4 but when i try the credentials below it says invalid login.

id:goadmin
password: g0autodial2018

do i need to do additional step after installation for login to work ?


Replies (12)

RE: Unable to login using default credentials on V4 - Added by Demian Lizandro Biscocho 6 months ago

There should be no additional steps if you use the ISO installer. We highly recommend going over the v4 Getting Started Guide.

RE: Unable to login using default credentials on V4 - Added by abey kp 6 months ago

Demian, Thanks for the reply. have been eagerly waiting for your ver 4 for a long time.
I did the fresh install using iso and i am able to see the login page but the id / pass combination of id:goadmin
password: g0autodial2018 just doesn't work. is that the correct login ?

RE: Unable to login using default credentials on V4 - Added by abey kp 6 months ago

I am using G0autodial2018 as password with G capital and zero instead of O.

RE: Unable to login using default credentials on V4 - Added by abey kp 6 months ago

i am also not able to login to phpmyadmin using the root password i had set during installation

RE: Unable to login using default credentials on V4 - Added by abey kp 6 months ago

do i need to install SSL ? I havent setup SSL and read somewhere that it might be needed, not sure.

RE: Unable to login using default credentials on V4 - Added by abey kp 6 months ago

i was able to login to phpmyadmin after i reset the root password for mysql using this method
https://www.a2hosting.in/kb/developer-corner/mysql/reset-mysql-root-password

RE: Unable to login using default credentials on V4 - Added by abey kp 6 months ago

the password_hash column for goadmin row is empty in phpmyadmin > goautodial > users table.
are the passwords stored as sha1 ??

RE: Unable to login using default credentials on V4 - Added by Demian Lizandro Biscocho 6 months ago

Have you read the v4 Getting Started Guide? There should be no additional steps if you use the v4 ISO installer.

RE: Unable to login using default credentials on V4 - Added by abey kp 6 months ago

Hi Demian,

i have followed the V4 getting started guide and have installed it using iso. i am able to see the login page but cannot login. Try for yourself and see if you can login, maybe I am typing it incorrectly.
updated everything using yum update -y

https://148.251.167.206/login.php

RE: Unable to login using default credentials on V4 - Added by abey kp 6 months ago

I was able to login after i read someone elses post , see image.
you should make it a sticky Demian.
!!

RE: Unable to login using default credentials on V4 - Added by Demian Lizandro Biscocho 6 months ago

Great to hear that you got it working. Try also configuring the network interface via the installation setup. That way everything is automated.

    (1-12/12)
    Go to top