sip-vicidial.conf not showing extensions created on admin interface

Added by cayo henrique narciso 6 months ago

I'm using GoAutoDial CE 3.3 with softphone Zoiper and I'm facing the following issue: The sip-vicidial.conf file doesn't show all the extensions I've previously created on the admin page. And the new ones I create shows on the sip-vicidial.conf but if I try to login, I am redirected to a page "Sorry, there are no available sessions" and a listen to a message "I am sorry, that's not a valid extension, please try again).

[root@gef ~]# cat /usr/src/vicidial/version
2.9rc1

[root@BRSP-ETN-AUTODIAL ~]# asterisk -r
Asterisk 1.8.23.0-1_centos5.go RPM by , Copyright (C) 1999 - 2012 Digium, Inc. and others.
Created by Mark Spencer <>
Asterisk comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY; type 'core show warranty' for details.
This is free software, with components licensed under the GNU General Public
License version 2 and other licenses; you are welcome to redistribute it under
certain conditions. Type 'core show license' for details. =========================================================================
Connected to Asterisk 1.8.23.0-1_centos5.go RPM by currently running on BRSP-ETN-AUTODIAL (pid = 6266)
Verbosity is at least 4
[Sep 19 10:43:29] Manager 'sendcron' logged on from 127.0.0.1
[Sep 19 10:43:29] Using SIP RTP CoS mark 5
[Sep 19 10:43:31] > Channel SIP/8010-00000001 was answered.
[Sep 19 10:43:31] Starting SIP/8010-00000001 at default,,1 failed so falling back to exten 's'
[Sep 19 10:43:31] Starting SIP/8010-00000001 at default,s,1 still failed so falling back to context 'default'
[Sep 19 10:43:31] -- Sent into invalid extension 's' in context 'default' on SIP/8010-00000001
[Sep 19 10:43:31] -- Executing [i@default:1] Playback("SIP/8010-00000001", "invalid") in new stack
[Sep 19 10:43:31] -- <SIP/8010-00000001> Playing 'invalid.gsm' (language 'en')
[Sep 19 10:43:31] Manager 'sendcron' logged off from 127.0.0.1
[Sep 19 10:43:35] -- Executing [i@default:2] Hangup("SIP/8010-00000001", "") in new stack
[Sep 19 10:43:35] Spawn extension (default, i, 2) exited non-zero on 'SIP/8010-00000001'
[Sep 19 10:43:35] -- Executing [h@default:1] AGI in new stack
[Sep 19 10:43:35] -- <SIP/8010-00000001>AGI Script agi://127.0.0.1:4577/call_log--HVcauses--PRI-----NODEBUG-----16--------------- completed, returning 0


Replies (1)

RE: sip-vicidial.conf not showing extensions created on admin interface - Added by Wittie Manansala 5 months ago

Hi,

When creating extensions its advisable to use Admin Settings>Phones.

Thank you

(1-1/1)